woensdag 5 januari 2011

Haagse Lente

Moeders. Ondertussen ken ik er heel wat: moeders met 1 kind en moeders met 4 kinderen. Alleenstaande en gehuwde moeders. Werkende, niet-werkende, fulltime of part-tume werkende moeders. Jonge moeders en wat minder jonge moeders.


Waar je als moeder heel erg naar kunt snakken (in welke 'categorie' je ook zit) is: een moment voor jezelf. Geluk zit in dat opzicht -net als een ongeluk- in een klein hoekje. Een aanrader is om tussen de bedrijven door even ergens koffie te drinken met een vriendin. Een eenvoudige en goedkope manier om bij te tanken.

Woon je in Den Haag, ben je een blije doch vermoeide moeder en heb je behoefte aan wat gestolen momenten voor jezelf?
Bezoek dan Haagse Lente in de Piet Heinstraat. Een verzorgde zaak: vrij leeg en strak, maar met tal van vrolijke en vrouwelijke accenten. Attente service, lekkere kaart. Ideaal om even wat te drinken of om te lunchen.



En als ik me nog een tip kan permitteren? De kringloopwinkel aan de overkant heeft vaak hele leuke spullen voor heel weinig geld. Laatst kocht ik er een boekenkast voor 35 euro. Kijk, daar wordt een moeder helemaal blij van.

maandag 3 januari 2011

Mumsmarket

We winkelen steeds bewuster. Een goede zaak, me dunkt. Kennen jullie dat knagende gevoel als je iets koopt dat zo weinig kost dat je je afvraagt of dit niet ten kosten van iets of iemand gaat? Tegenwoordig letten we meer op de herkomst van de producten die we aanschaffen en op de omstandigehden waarin ze zijn vervaardigd.

Helemaal prettig is het om winkelen te kunnen combineren met welzijn. Een lovensaardig initiatief is in dit verband mumsmarket.

Kijk op www.mumsmarket.nl voor meer informatie.