vrijdag 11 maart 2011

Inge Woudstra

Eigenlijk is het heel bizar. In het 'echte leven' (of wat daar soms voor moet doorgaan)ervaar ik niet overdreven veel solidariteit tussen moeders. Eerder integendeel: thuisblijfmoeders die menen dat werkende moeders maar beter geen kinderen hadden kunnen krijgen, carrièrevrouwen die zich laatdunkend over thuisblijfmoeders uitlaten, het is om somber van te worden.

In de digitale wereld lijkt er veel meer solidariteit te bestaan. De bereidheid van moeders om andere moeders tips te geven, om ervaringen te delen, om mee te denken heb ik als een warm bad ervaren. En we hebben allemaal wel eens behoefte aan een warm bad.

Een leuk initiatief in dit verband is dat van Inge Woudstra,die met haar community probeert vrouwen te helpen om werk en zorg goed met elkaar te combineren. Haar levendige, fraai vormgegeven site met veel nuttige informatie kan ik van harte aanbevelen. Inge is zelf thuiswerkmama, ze heeft een zoon van zes en woont met haar man in het Verenigd Koninkrijk. Meer over haar weten? Ga dan naar , naar HOE KRIJGEN ZE HET VOOR ELKAAR?