woensdag 2 november 2011

Zamarra, goede voornemens en agenda's


Zamarra. Mooie naam, exotisch, intrigerend. Zamarra Kok: ik ken haar niet persoonlijk maar ik heb al veel nuttige tips van haar gelezen in verschillende bladen. Bijvoorbeeld om van de gebruiksaanwijzing van je apparaten (soms lijvige boekwerken, waar geen touw aan vast te knopen is) de uitleg te knippen die in andere talen is opgesteld. Dat scheelt enorm,

Onlangs kocht ik haar boek: Opgeruimd! Het ultieme organizing boek, uitgegeven door Karakter. De eerlijkheid gebiedt me te melden dat ik al een aantal vergelijkbare boeken in mijn bezit heb maar dat ik daar niet goed mee uit de voeten kan. Nu eens zijn de voorgestelde projecten zo ingewikkeld dat ik ze niet eens durf uit te proberen, dan weer zijn de tips zo voor de hand liggend dat ik er kregel van word. Dit is heel anders bij Opgeruimd! . Het boek biedt heldere instructies. De tips zijn nuttig, er is geen belerend toontje waar je je knarsetandend overheen moet zetten en de beelden zijn helder en fris, net als de teksten.

Vandaag voel ik me vrolijk, vol goede moed en goede voornemens. Via plan-point http://www.plan-point.nl/producten/organizing-agenda bestelde ik de organizing-agenda voor 2012, alweer van Zamarra.De agenda is ook in de winkel te koop.

Heb jij ook goede voornemens op opruimgebied? Bestel de agenda dan ook! Wees er snel bij, ze zijn bijna uitverkocht....